Befektetési Politika - befektetés tudatosan

 • Tisztában van vele, hogy terv nélkül a befektetésekbe sem érdemes belevágni?
 • Úgy érzi túl sokat kockáztat és mégis túl kevés a hozam?
 • Nem találja azokat a befektetési trendeket, amelyek tartósan az Ön vagyonát gyarapítanák?

A napi pénzügyeink mellett a stratégiai pénzügyeinkben is rendnek kell lennie.

 • Hogyan tudná terv nélkül megvalósítani komoly céljait?
 • Ön szerint mi lenne, ha terv nélkül kezdene építkezni?
 • Neki se állna terv nélkül - jól gondolom?

Ugyanez a helyzet a pénzügyeinkkel, azzal a különbséggel, hogy nem az az opció, hogy akarok-e egy házat építeni vagy sem, hanem az igényel döntési helyzetet, hogy milyen szinvonalon kívánom - az egyébként adott és biztosan bekövetkező - célomat elérni. Egyáltalán el fogom-e azt érni, vagy lemondok róla? A nem döntés is döntés.

Gyermekünk fel fog nőni, mi pedig előbb-utóbb idősek leszünk és ha nem rendelkezünk megfelelő stratégiával a jó életminőség elérésére, akkor könnyen bajba kerülhetünk. Valós céljainkhoz kell megalkotni a megfelelő terveket és akkor a célba érkezés is garantált. Az életcéljaink - azt gondolom - fontosak annyira, hogy ne vegyük azokat félvállról!

A jó befektetés és befektetéstervezés alapja a jól megalkotott Befektetési Politika. A befektetései legfontosabb (pénzügyi) döntései közé tartoznak. Itt nem érdemes feleslegesen kockáztatni, viszont le kell számolni az illúziókkal és nem szabad a marketing színes-szagos maszlagait bevenni. Hozzon logikus és megalapozott döntést! Csináltasson Befektetési Politikát, mely álltal Ön tiszta képet a számára optimális hozam/kockázat arányról!

A Befektetési Politika nem azt mondja meg, hogy konkrétan milyen befektetési terméket “kell" választania. Ez a 10-15 oldalas, Önről szóló dokumentum arról nyújt egy átfogó - az Ön pszichografikus felmérésébol adódó - képet, hogy konkrétan Önnek milyen irányultsága van a pénzügyek terén, és hogyan célszerű felosztania befektetéseit, megtakarításait, milyen eszköz-osztályokban, milyen típusú termékcsoportokat ajánlatos az életcéljai eléréséhez előnyben részesítenie.

Hatékony portfóliók a gyakorlatban

Nobel-díjas Harry Markowitz matematikai eszközökkel kimutatta, hogyan lehet a legnagyobb hozamot a (hozzá tartozó) legkisebb kockázat mellett elérni. Kiszámolta a “matematikailag helyes" eszköz összetételét azoknak a portfólióknak, melyek optimálisan használták ki a kockázat-hozam átváltást az egyes eszközosztályokban. Ezeket a portfóliókat nevezete “hatékonynak", mivel a többi ugyanolyan hozamhoz magasabb kockázatot vagy ugyanolyan kockázathoz kisebb hozamot rendelt. A célunk az, hogy az Ön portfóliójának hozam/kockázat aránya legoptimálisabb legyen: azaz adott kockázathoz az elérhető legmagasabb hozamot tudja elérni és fordítva, hogy adott hozamhoz ne vállaljon felesleges kockázatot.

Hatékony portfóliók görbéje

Egy ilyen befektetési politika birtokában a továbbiakban nem tudja majd “elcsábítani" egyetlen szolgáltató agresszív ügynöke sem, illetve elsőre vonzónak tűnő - de céljainak nem megfelelő - ajánlat sem, mert tisztán fogja látni, hogy segíti-e céljai megvalósulását, vagy sem.

Mire való a Befektetési Politika?

A Befektetési Politika szolgál az Ön befektetési döntéseinek alapjául. Biztosítja, hogy a befektetéseivel kapcsolatos döntési folyamat következetes legyen, akkor is, ha váratlan piaci mozgások csábítják arra, hogy letérjen a hosszútávú stratégiája által kijelölt útról. Befektetési javaslatainkat ügyfeleink számára mindig ezen útmutató alapján tesszük.

A Befektési Politikát nélkülözhetetlen eszköznek tartjuk, mely tartóoszlopa lesz együttműködésünknek, közös munkának.

A Befektetési Politika és a befektetések tervezése a pénzügyi tervezés menetében nem irányul befektetési tanácsadásra és nem valósít meg semmilyen befektetési tranzakciót. 

Ennek a dokumentumnak az a célja, hogy segítsen feltárni jelenlegi pénzügyi helyzetét és segítsen megtenni azokat a lépéseket, melyek révén eléri pénzügyi céljait. Ezért is fontos, hogy pénzügyeit, pénzügyi tervét rendszeresen felülvizsgálja, és így az időszerű legyen és tükrözze a pénzügyi helyzetében bekövetkezett változásokat.

Befektetési Politika készítéséhez a GFS CONSULTING a - legmagasabb szinten jegyzett pénzügyi tervezők által világszerte használt - PlanPlus Inc kanadai vállalat Planit szoftverét használja. A befektetési döntésekhez szükséges adatok a svájci Credit Suisse bank historikus elemzéseiből származnak.

Csináltasson magának személyre szabott Befektetési Politikát!

Töltse ki az itt megjelenő kérdőívünket! >>

A tájékoztatás nem teljes körű. A jelen oldalon leírtak nem minősülnek konkrét ügyben adott befektetési-, adó-, vám-, társadalombiztosítási vagy egyéb üzleti tanácsnak. A Befektetési Politika és a befektetések tervezése a pénzügyi tervezés menetében nem irányul befektetési tanácsadásra, nem javasol és nem valósít meg semmilyen befektetési tranzakciót. A GFS Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft nem vállal semmilyen felelősséget az itt megfogalmazottak helytelen felhasználásából eredő esetlegesen bekövetkező anyagi és erkölcsi károkért, jogkövetkezményekért.

billiga cykelkläderradtrikot kaufentenue cycliste pas chercyklistický dressalg sykkelklćr - Kjřp sykkelklćr til damer og herrecompleti ciclismo - fino al 50% di scontocomprar maillot ciclismoMountainbike kleding - Wielerkleding online kopenkoszulki rowerowe
Il a été discuté que la montre est en France ou ŕ acheter moins cher que la Suisse, est-ce vrai? Les Suisses pensent ŕ acheter une montre, ne comprennent pas pourquoi les montres suisses, mais moins cher d'acheter en France. Je veux savoir les étudiants disent la réponse.

 • replique montre de luxe
 • replique montre
 • replique montre de luxe
 • achat montre luxe
 • replique montre de luxe
 • copie de montre de luxe
 • replique montre de luxe
 • Replique Montre Suisse