GFS CONSULTING Pénzügyi Tanácsadó Kft - a valódi pénzügyi tervező iroda.

Valódi válaszok a valódi kérdésekre!

Mi is az a pénzügyi tervezés?


A pénzügyi tervezés egy olyan szolgáltatás, amely pénzügyeink tudatos és professzionális felépítésével segíti céljaink megvalósítását.

Életünk folyamán céljaink sokfélék lehetnek és ahogy haladunk előre az életpályánkon folyamatosan újabb és újabb célok kerülnek elénk, melyek megoldásokat igényelnek.

Lakásvásárlás, gyermekeink taníttatása és életkezdésük támogatása, betegség, baleset vagy munkanélküliség anyagi következményeinek kivédése, felkészülés a gondtalan nyugdíjas évekre, idős szüleink támogatása, vállalkozás elindításának finanszírozása, álmaink és vágyaink pénzügyi forrásának megteremtése. Ezek azok a célok, melyekkel találkozunk mindannyian egy életen keresztül és számos olyan pénzügyi kérdést és döntést jelentenek, amit hozzáértő és tisztességes pénzügyi szakember nélkül nehéz mérlegelnünk.


Fontos tehát, hogy kit választunk partnerünknek a fenti céljaink megvalósításához. A döntés nem könnyű, különösen úgy, hogy jelenleg hazánkban hemzsegnek a különböző ügynökök, továbbá gomba módra szaporodnak a lenyűgöző hálózatok és a honpolgár csak csodálkozik, hogy hogyan lett a kért befektetéséből 20 évre szóló életbiztosítása vagy például azon, hogy miért kell neki 10%-kal magasabb hitelt felvennie.


Mindezek mellett ne feledjük, pénzügyi megoldások tömege áll rendelkezésre - minden élethelyzetre. Bankok, biztosítók és hitelintézetek szolgáltatásai folyamatosan jönnek velünk szembe mindenhol. A kérdés az, hogy tisztában vagyunk-e azzal, hogy a reklámokban látott csillagok és kisbetűk milyen rejtett költségeket és buktatókat takarnak?  Vajon megtaláljuk-e az igényeinknek legmegfelelőbbet és mindezt milyen áron tesszük? 

Mit csinál egy Pénzügyi Tervező?

A Pénzügyi Tervező segítséget nyújt az ügyfelek fontos és gyakran életre szóló pénzügyi döntéseiben.

A pénzügyi tervezés folyamatának 6 lépése van:

Az együttműködés kereteinek meghatározása

Első lépés: a bizalmon alapuló kapcsolat kiépítése. Meghatározza az ügyfél és a Pénzügyi Tervező együttműködésének területét (mit szolgáltat és milyen időtávban) és az illetékességeket/felelősségeket. Nyilatkozik hatósági engedélyeiről, nyilatkozik a személyes és anyagi érdekeltségeiről, összeférhetetlenségekről.

A tervezéshez szükséges adatok összegyűjtése

A Pénzügyi Tervező adatokat, információkat kér az ügyfél jelenlegi személyes és pénzügyi helyzetéről és a várható változásokról, ami szükséges a személyi pénzügyi tervhez.

Az ügyfél pénzügyi helyzetének elemzése

A Pénzügyi Tervező rögzíti az ügyfél jelenlegi pénzügyi helyzetének erősségeit, gyenge pontjait és kockázatait, valamint meghatározza, hogy az ügyfél céljainak elérése érdekében milyen kérdésekben kell pénzügyi lépéseket tenni. Kiemelten és érthetően foglalkozik az ügyfelet érintő kockázatokkal és költségekkel.

Pénzügyi terv készítése

Az ügyféltől kapott adatok és információk elemzése után a Pénzügyi Tervező azonosítja azokat a szóba jöhető megoldásokat, amelyek segítségével az ügyfél elérheti céljait.

Pénzügyi terv végrehajtása

A Pénzügyi Tervezőnek és az ügyfélnek meg kell egyeznie abban, hogy a terv végrehajtásakor kinek mi a feladata, összhangban az együttműködés elején meghatározott illetékességekkel. Megkötik a szükséges pénzügyi szolgáltatói szerződéseket, az ügyfél megadja a szükséges meghatalmazásokat.

A pénzügyi terv megvalósulásának figyelemmel követése

A Pénzügyi Tervező és az ügyfél meghatározzák, kinek milyen szerepe lesz a terv megvalósítása során, hogy biztosítsák az elfogadott pénzügyi terv végrehajtásának rendszeres figyelemmel kísérését.


Pénzügyi terv készítéséhez a GFS CONSULTING szakemberei a - pénzügyi tervezők által világszerte használt - PlanPlus Inc kanadai vállalat Planit szoftverét használják.


A legjobb döntés meghozatalában és lebonyolításában tud Önnek segíteni a GFS CONSULTING szakértői csapata. Forduljon hozzánk bizalommal! Kérjen időpontot most!

billiga cykelkläderradtrikot kaufentenue cycliste pas chercyklistický dressalg sykkelklćr - Kjřp sykkelklćr til damer og herrecompleti ciclismo - fino al 50% di scontocomprar maillot ciclismoMountainbike kleding - Wielerkleding online kopenkoszulki rowerowe
Il a été discuté que la montre est en France ou ŕ acheter moins cher que la Suisse, est-ce vrai? Les Suisses pensent ŕ acheter une montre, ne comprennent pas pourquoi les montres suisses, mais moins cher d'acheter en France. Je veux savoir les étudiants disent la réponse.

  • replique montre de luxe
  • replique montre
  • replique montre de luxe
  • achat montre luxe
  • replique montre de luxe
  • copie de montre de luxe
  • replique montre de luxe
  • Replique Montre Suisse