GFS CONSULTING Pénzügyi Tanácsadó Kft - a valódi pénzügyi tervező iroda.

Valódi válaszok a valódi kérdésekre!

Embereknek segítünk előre látható és előre nem látható pénzügyi problémáik megoldásában. Célunk nem a különböző pénzügyi termékek terítése a piacon, hanem a felmerülő igények átgondolt lépésekkel történő kiszolgálása.

Tesszük ezt egy olyan alapos módszerrel, mely körültekintően elemzi ügyfelünk élethelyzetét - beleértve a következőket: elhelyezkedését az életpályáján, munkaügyi helyzetét, egzisztenciális helyzetét, pénzügyi lehetőségeit, kockázatvállalási képességét, biztosítottsági fedezetét.

Ez a módszer nem más, mint a pénzügyi tervezés. Ez a pénzügyi terv szólhat egy adott élethelyzetre, egy adott élethelyzettel kapcsolatos pénzügyi döntésre, de szólhat akár pénzügyi életpálya meghatározására vagy egy vagyon felépítésére is.

Tevékenységünk során a legfontosabb szempontok a tisztesség és az ügyfélérdek elsődlegessége - ezek vezérelnek minden egyes ügyfelünkkel való együttműködés során. Célunk az, hogy ügyfeleink ne csak pénzügyi termékekkel rendelkezzenek, hanem tényleges megoldásokkal, melyek segítik őket céljaik elérésében.

Valódi független pénzügyi tanácsadóként a legmagasabb etikai normák szerinti működésünk garancia az ügyfeleink számára.

Javaslatainkat, döntéseinket több tíz éves pénzpiaci tapasztalat és naprakész piacismeret birtokában tesszük illetve hozzuk meg.

Gödrösy Balázs

ügyvezető-tulajdonos

billiga cykelkläderradtrikot kaufentenue cycliste pas chercyklistický dressalg sykkelklćr - Kjřp sykkelklćr til damer og herrecompleti ciclismo - fino al 50% di scontocomprar maillot ciclismoMountainbike kleding - Wielerkleding online kopenkoszulki rowerowe
Il a été discuté que la montre est en France ou ŕ acheter moins cher que la Suisse, est-ce vrai? Les Suisses pensent ŕ acheter une montre, ne comprennent pas pourquoi les montres suisses, mais moins cher d'acheter en France. Je veux savoir les étudiants disent la réponse.

  • replique montre de luxe
  • replique montre
  • replique montre de luxe
  • achat montre luxe
  • replique montre de luxe
  • copie de montre de luxe
  • replique montre de luxe
  • Replique Montre Suisse